1000 uutista Suomesta - Lue täältä ne kaikki!

Täältä löydät kootusti kaikki Kioskin uutisjahdin saaliit. Päivitämme uutisia listaan päivittäin. Mukaan mahtuu varmasti ihan oikeita skuuppeja kuin myös juuri ja juuri uutismääritelmän rajaa hipovia, mutta kuitenkin mielenkiintoisia bongauksia.

1000 uutista Suomesta - Lue täältä ne kaikki!

 

​

Kioskin puolentoista kuukauden pituisen Suomen kiertueen tavoitteena on löytää Suomesta 1000 uutista. Millaisia ne ovat ja kuinka paljon uutisen määritettä onnistumme kesän aikana venyttämään? Sen kaiken löydät tästä artikkelista. Lisää tietoa Kioskin kesäreissusta löydät täältä.

800/1000: Kioskin kesäkiertueen uutisjahti päättyi 800 uutiseen

14.8.2015, Helsinki

799/1000: Ohi on! Even kesäkiertueen lempihetket

14.8.2015, Helsinki

Kioskin konkaritoimittaja Eve "Eversti" hyppäsi rohkeasti kesäkiertueen kyytiin selvittämään, mitä täällä Suomessa oikein tapahtuu. Toimituksen urheilukiintiöstä vastannut Eve sai muutkin innostumaan ainakin penkkiurheilusta kiertueen aikana.

Even kesäkiertueen TOP 3 lempparihetket:

1. Isä Simeon. Hauska tyyppi ja täysin erilainen kuin mikä mun käsitys munkeista oli aiemmin.
2. Aleksin pesisinnostus sekä Sotkamossa että Kiteellä. Yksikään mun kaveri ei oo innostunut pesiksestä noin paljon yhdessä pelissä! 
3. Ihmiset, jotka tuli reissun varrella juttelemaan ja kertomaan, että on seurannu reissua. Nämä esim. Ilosaaressa, Qstockissa ja Iisalmessa. Oli kiva tavata jengiä ja kuulla myös lisävinkkejä siihen, että mitä jokaisessa kaupungissa kantsis tehdä!

 

 

798/1000: Ohi on! Justuksen kesäkiertueen lempihetket

14.8.2015, Helsinki

Kioskin kesäkiertueen Mättöä maakunnissa ja Himona Suomi -sarjojen toimittajan Justuksen kesäkiertue koostui herkullisesta ruuasta ja mitä mielenkiintoisimmista ihmisistä. 

–Mä nautin aina ihmisten tapaamisesta ihan suunnattomasti ja kesähän oli aivan täynnä mielenkiintoisia kohtaamisia. Sekään ei haitannut lainkaan, että pääsin tutustumaan moniin mahtaviin safkamestoihin ympäri Suomea.

Justuksen kesäkiertueen TOP 3 lempihetket:

1. (Ah, aina niin rakas) Saimaa
2. Magokoron sushi
3. Ihmiset

 

797/1000: Ohi on! Aleksin kesäkiertueen lempihetket

14.8.2015, Helsinki

Omalta YouTube-kanavalta Kioskin kesäkiertueen remmiin hypännyt Aleksi pääsi kesän aikana kiertämään enemmän Suomea kuin koskaan aikaisemmin. Aleksin kesäkiertueen lempihetkiä ei tarvinnut pitkään miettiä.

Aleksin kesäkiertueen TOP 3 lempihetket:

1. Porot. Siis ne porot mitä mä näin lapissa, siinä oli jotain sellasta.. Tällainen kaupunkilaislapsi pääsi niin lähelle luontoa.
2. Ehdottomasti skeittisaunalautta. Siinä oli jotain sellasta tunnelmaa, et pääsi okeesti skedeemään ekaa kertaa parkkiin ja joku opetti. Wakeboarding oli ihan hullua.
3.Olihan se Haloo Helsingin Ilosaarikeikka, kyl mul tuli itku. Siis ah!

#tb #egotrippi #ilosaarirock

A photo posted by ☆ Aleksi ☆ (@mentaalisavuke) on

 

796/1000: Kiertue ohi - Nämä olivat kesäkiertueen suosituimmat jutut

14.8.2015, Helsinki

Kioskin kesäkiertueen tuhannen uutisen metsästyksessä toimittajat tapasivat satoja ihmisiä ympäri Suomen. Toiset tapaamiset nousivat suosiossa selvästi yli muiden. Erityisen suosittuja olivat paikalliset persoonat ja toimittajien kommellukset.

Yksi kesäkiertueen vinkatuimmista henkilöistä löytyi Joensuusta. Ikiruskettunut, rullaluisteleva Karate-Mauri nousi myös katsotuimmaksi kesäkiertueen videoksi Kioskin YouTube-kanavalla

"Elämäni pahin rääkki, ei enää ikinä!" 

Suuret tunteet keräsivät katsojia. Kesäkiertueen Aleksin totaalinen romahdus personal trainer Laura Peipon käsittelyssä Kittilässä sai tuhannet tsemppaamaan mukana. 

Myös ruoka houkutteli ruudun ääreen, kun kesäkiertue vieraili paikallisten suosimissa ja vinkkaamissa ruokapaikoissa. Justuksen Mättöä maakunnissa -sarjan Rovaniemen burgerit ja Kuopion italialaiset laulavat kokit saivat suuren suosion. 

Justus pureutui kiertueen aikana myös paikallisiin ilmiöihin metsäfestareista cosplayaamiseen. Eniten kiinnosti kultakuume, suomenusko sekä suomalainen supersankari Rendel. 

Kaikki Kioskin kesäkiertueen jaksot ja klipit pääset katsomaan Kioskin YouTube-kanavalta. Kioskin kesäkiertueen toimittajien lempihetket nähdään kesäkiertueen viimeisessä jaksossa perjantaina 14.8. TV2-kanavalla klo 19:30.