Seuraa sinäkin! Kioski nyt myös Uutisvahdissa

Ylen Uutisvahti on palkittu ja näppärä sovellus, jonka avulla voi itse päättää millaisiin uutisiin haluaa kallista aikaansa kuluttaa. Nyt Uutisvahdista voi löytää myös Kioskin, YleX:n ja Svenskan!

​Nips, naps. Parhaat päältä.​
​Nips, naps. Parhaat päältä.​

 Kioski+YleX+Uutisvahti = <3

Niin siis, että mitä siis?

No sitä, että elämä Uutisvahdin kanssa rutkasti mutkattomampaa: Painota uutisia, jotka kiinnostavat ja blokkaa ne mitkä eivät voisi vähempää kiinnostaa. Sovellus on kuin itse säätämä pelastusrengas uutisvirtaan.

Älä ole kala, ole Kössi Kenguru! Kuva: Yle.​​
Älä ole kala, ole Kössi Kenguru! Kuva: Yle.​​

Uuden päivityksen myötä Yle Uutisten ja Yle Urheilun lisäksi voi nyt vahdata Kioskin, YleX:än ja Svenskan juttuja.

– Laaja aihepiiri ja uutisten suuri määrä on käyttäjän etu siihen asti, kunnes sitä tavaraa tulee ähkyyn asti ja hukkuu siihen materiaaliin. Uutisvahdin isoin vahvuus on, että sisältöä pystyy filtteröimään omien mieltymystensä perusteella. Uutisvahdissa on erittäin kattavat personointimahdollisuudet ja sen käyttötapoja on monia, kuvailee Ylen palvelusuunnittelija Lassi Seppälä.

Sovellusta on ladattu yli 300 000 kertaa ja seurattavia aihesanoja on yli 140 000 – vahdista saa siis painotettua juuri sellaisen kuin haluaa.

​​Hyvältä näyttää!​​
​​Hyvältä näyttää!​​

– Omien painotustensa lisäksi voi seurata helposti myös luetuimpia uutisia, toimitusten suosittelemia uutisia sekä somen kuumimpia juttuja.

Mitään höpöhöpöä tässä ei jauheta: Uutisvahti palkittiin Grand One 2015 -gaalassa parhaana kuluttajille suunnattuna palveluna sekä parhaana mobiilipalveluna. Ei paha.

Sovelluksen uusin versio, joka sisältää mm. Kioskin ja YleX:n materiaalia, on saatavilla iPhonelle ja Androidille – myöhemmin myös Windows Phonelle.

Jos haluat vielä lukea, miten ihmeessä vesikatko johti Uutisvahdin syntyyn, klikkaa tästä.

Kioski tulee, ole valmis!​
Kioski tulee, ole valmis!​