Sara Sieppi miehille törkyviesteistä: Älkää lähettäkö meisselikuvia

Sara Sieppi. Kuvakaappaus Kioskin tiistain lähetyksestä.​
Sara Sieppi. Kuvakaappaus Kioskin tiistain lähetyksestä.​

Sara Sieppi avautui tänään ajatuksistaan miehistä ja tulevaisuudesta Kioskin haastattelussa.

– En halua tavata tai nähdä tuollaisia ihmisiä, hän sanoi miehistä jotka lähettelevät hänelle viestitse törkyä.

– Kyllä ne jollain tavalla pysyy mielessä, että tuollaisia se miehet on. Mutta toivottavasti ei kaikki, ex-missi pohti miesten törkyviestien vaikutusta ajatteluunsa.

Sieppi näytti Kioskille saamiaan viestejä. Hänen sanomansa miehille, jotka törkyä lähettävät tai sitä meinaavat, on selvä:

– Kuulkaa miehet. Älkää ehdottako perjantaipanoa Kalliossa tai krapulaseksiä, jos te ette tunne sitä naista. Tai lähettäkö kuvia sukukalleuksistanne tai mitään muutakaan hullua. Lähettäkää kivoja ihania viestejä joista oikeasti naiset syttyy ja ihastuu. Ei mitään tuollaisia rivouksia.

Sieppi myös pohti tulevaisuuttaan ja kertoi miettineensä mitä oikein haluaa tulevaisuudeltaan. 

– Kolme tai neljä vuotta on aika pitkä aika tehdä kaikkia hömppäohjelmia. Ne ovat olleet todella kivoja kokemuksia. Jotenkin ei enää jaksaisi leikkiä bimboa siellä, tai en tiedä olenko leikkinyt bimboa, mutta olen ollut sellaisissa ohjelmissa mistä on ehkä saanut sellaisen kuvan minusta henkilönä. Ehkä alkaisi vähän riittää.

Mitä muuta Sieppi kertoo elämästään? Onko hänen elämänsä vain ripsihuoltoa ja luksuslaukkuja? Ota selvää ja katso koko lähetys tästä: