Posti tuhosi helsinkiläismiehen kirjeen riekaleiksi – kerro oma #postimoka

Tammikuun alussa posti jakoi helsinkiläiselle miehelle kirjeen. Lähetyksen saapuessa kaikki ei ollut kohdallaan.

Kuva on haastateltavan.
Kuva on haastateltavan.

Valkoinen kirjekuori oli likaantunut harmaaksi. Kuori ja sen sisään lähettämishetkellä siististi aseteltu kirje oli monin paikoin rytistynyt ja täynnä riekaleisia reikiä.

Onko Posti rikkonut lähetyksiäsi? Lähetä kuva ja kerro tarina Kioskille! #postimoka

Mies kertoo Kioskille tyrmistyneensä.

- Onneksi sisällöstä sai selvää eikä kyseessä ollut tunnearvoltaan tärkeä kirje, nimettömänä pysyttelevä mies sanoo.

Posti oli laittanut tuhoutuneen kirjeen suurempaan kirjekuoreen ja muovipussiin. Mukana oli saatekirje, jossa kerrottiin ”lähetysten vahingoittumisen olevan harvinaista, mutta automatisoidussa käsittelyssä valitettavasti mahdollista”.

Valkoinen kirjekuori oli likaantunut. Kirje oli rytistynyt ja täynnä reikiä.

- Mikäli lähetyksestä on kadonnut jotain tai sen sisältö on vaurioitunut, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Postin asiakaspalveluun asian selvittämiseksi, Posti kirjoitti.

Riekalekirjeen vastaanottanut mies suhtautuu skeptisesti Postin viestiin.

- Automaatti hoitaa näköjään paitsi lajittelun, myös lausunnot ja niiden perustana mahdollisesti olevan ajattelun, mies kommentoi Postin pahoitteluviestiä Kioskille.

Oletko lähettänyt tai vastaanottanut kirjeitä, kortteja tai paketteja, jotka Posti on rikkonut? Miten Posti on hoitanut tilanteen? Lähetä Kioskille kuva ja lyhyt kertomus tapahtuneesta, keräämme kokemukset ja kokoamme aiheesta juttuja! Voit lähettää kuvasi ja tietosi sähköpostitse osoitteeseen jessikka.aro@yle.fi, jakaa ne Kioskin Facebook-sivulle tai Twitterissä ja Instagramissa tunnisteella #postimoka.