Politiikan meikkikoulu: Haluatko näyttää luonnollisen vihreältä? Näin se tehdään

Hei sinä vihreä! Tekeekö mieli takaisin hallitukseen, mutta uskottavuuden kanssa on vielä työtä? Nyt jos koskaan on hyvä hetki meikata! Aika loppuu!

Kasvot

​

Tärkeintä tässä meikissä on luonnonmukaisuus. Aloitan siis tällaisella turvenaamiolla, ja tätä ei muuten ole otettu soidensuojelualueelta, vaan se on ollut aiemmin mun yrttipellossani Käpylän siirtolapuutarhassa.

​

Vartin odottelun jälkeen naamion voi irroittaa, noin. Tästä tulee semmonen saunanraikas look. Vähän kuitenkin tasoittelen kasvoja puuterilla. Tämä on muuten lainattu naapurilta, yhteisöllisyys on tosi jees, ja niin kumpulaa niin kumpulaa.

​

Meikkiä laitetaan siis tosi vähän ja se mitä laitetaan on tietysti luomua, yhtä puhdasta kuin mun omatunto. Näitä meikkejä ei tietenkään ole testattu eläimillä, vaan ihmisillä, onneksi! Ja jos niitä olisikin testattu eläimillä, niin ei hätää, koe-eläinten puolesta voi itkeä Facebook-ryhmässämme torstai-iltana klo 20.

​

Silmät

Luomiin laitan tietysti vihreää, ihan kevyesti, alleviivaamattomasti… enhän muutenkaan tuputa aatettani. Mutta muut värit onkin vaikea päättää, ottaako oikealta vai vasemmalta? Tämä riippuu ihan sinusta: laita mitä itse haluat! Mä laitan tällä kertaa vähän molemmista laidoista, aika rikkaus kun voi samaan aikaan ajatella niin kuin Stubb ja niin kuin Arhinmäki!

Hiukset

​

Tukka on vaan ihan tämmönen luomu, sen on tarkoitus heilua kivasti tuulessa kun pyöräilen kaupungilla! Tukkaa ei missään nimessä föönata, sähkö on luultavasti tuotettu ydinvoimalla. Tai no, ehkä kuitenkin, jos vaikka laitan silmät kiinni siksi aikaa…

Loppuun ihan vähän lakan, soiden marjan väristä huulipunaa, ööh, oisko tää... (väärä väri.)

​

Ai että mä näytän hyvältä. Niin puhtaalta ja luonnonkauniilta, voitte vaan kuvitella miten hyvältä mä näytän lehtikuvissa, joissa olen sitonut itseni puskutraktoriin. Kyllä maailma olisi niin paljon parempi, jos kaikki olis niinku mä.

​

Kioskin Politiikan meikkikoulu on saanut inspiraationsa Youtuben suositusta Politician Makeup Tutorial -videosta.

Lue kaikki tähän mennessä ilmestyneet Politiikan meikkikoulu -jutut täältä.

Tutustu vihreiden vaaliohjelmaan täällä.

Ville Niinistö arvohaastattelussa

Illalla 10.4. Kioskin tv-lähetyksessä nähdään, mitä vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo omista ja puolueensa arvoista. TV2 klo 19.30. Kysymyksiä voit lähettää täältä.

Katso lähetys: