Politiikan meikkikoulu: Vasemmistoliitto – ei leikata, ei senttiäkään

Hei vasemmistolainen, onko lookiisi livahtanut keskituloisuuden kaikua, näytätkö jo liian hyvin toimeentulevalta? Nyt palautetaan usko siihen, että olet aina köyhän puolella!

​

Vasemmistomeikissä painotetaan käytännöllisyyttä. Pohjalle laitetaan veden- ja iskunkestävää meikkivoidetta. Sen on kestettävä poliisin vesitykit, venähtäneet mitalijuhlat, vappumarssit ja luokkasota kaikkineen. Ja puuteria on hyvä laittaa paljon, et missään nimessä halua kiiltää niin kuin porvarinousukas tai pöytähopeat.

Mitäs sitten laitetaan? Valokynää? EI. Irtoripsiä? EI. Natoa? EI. Aurinkopuuteria? EI. 
Kirkkaanpunaista poskipunaa? KYLLÄ! Naamassa täytyy olla enemmän kuin vain häivähdys punaista.

​

Silmät on helpot, luomiin tietysti sateenkaaren värejä. Ihan kaikkia värejä täytyy käyttää, ei sovi syrjiä niistä mitään! Silmiin voi loihtia vähän taidetta. Nämä värit ovat aika kalliita, mutta aina voi ottaa lisää lainaa!

​

Ripsaria kunnon tujaus, se on vähän kun Syrizaa väsähtäneelle naamalle!

Tässä meikissä tärkeintä on se, että mitään ei leikata, ei mitään! Mulla kasvaa karva tossa luomessa, mutta en leikkaa! Ja päätin myös, että hiuksiani ei leikata senttiäkään. Leikkaukset kurjistavat, ne tappavat. Mitä pidempi tukka, sen kivempaa! On on...

Huuliin laitan niin kirkasta punaista kun tämän Nato-keskustelun keskellä uskaltaa. Tätä on aika vähän jäljellä, mutta kun tämä loppuu, niin mä otan niiltä joilla on! Niin helppoa se on!

​

Ja sitten barrikadeille, missäs ne olikaan!

​

Kioskin Politiikan meikkikoulu on saanut inspiraationsa Youtuben suositusta Politician Makeup Tutorial -videosta.

Lue kaikki tähän mennessä ilmestyneet Politiikan meikkikoulu -jutut täältä.

Vasemmistoliiton vaaliohjelmaan voit tutustua täällä.

Paavo Arhinmäki Kioskin arvohaastattelussa

Illalla 15.4. Kioskin tv-lähetyksessä selviää, mitä vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki sanoo omista ja puolueensa arvoista. Yle TV2 klo 19.30Kysymyksiä voit lähettää täältä.

Katso lähetys