Politiikan meikkikoulu: Perussuomalaiset – kansa tietää, tuliko hyvä

Perussuomalainen, oletko valmis hurmaamaan äänestäjät ja valtaamaan Arkadianmäen, mutta et tiedä miltä pitäisi näyttää? Nyt tehdään kaikille suomalaisille sopiva, ihan tavallinen perusmeikki!

​

Tässä meikissä tärkeintä on perustus. Laitan vähän tavallista jytkympää meikkivoidetta. Sävy on tosi tärkeä, mä käytän tällaista suomalaiselle iholle sopivaa todella vaaleaa meikkivoidetta. Jos oma pohjasävy on tummempi, se ei haittaa mitään, kunhan kaikki vaan laittaa tätä samaa. Maassa maan tavalla!

​

Sitten laitetaan puuteri. Oho, onpas tuo puuterirasia iso jytky! Hyvä, sillä tätä laitetaan todella reilusti. Meikin pitää kestää se kun aina vaan uudestaan sanot: Missä EU siellä ongelma! Ja enkö ollutkin oikeassa Kreikan suhteen!?

Luomiin voisi laittaa jotain kivan värikästä! Kannattaa hankkia tällainen meikkipaletti, jossa on kaikki perussuomalaisiin arvoihin sopivat sateenkaaren värit, eli sininen ja valkoinen. Tässä täytyy olla tosi varovainen, ettei tuo valkoinen näytä keltaiselta, ettei vaan tule pakkoruotsi mieleen!

​

Kajalia laitettaessa ei haittaa, jos menee vähän liikaa. Mitä mustempi silmä, sitä selvemmin muutkin näkevät ketä mediassa eniten lyödään, perussuomalaisia tietenkin!

Sitten ripsiväri. Tämä onkin vaikea. Se nyt on varmaa, että tuota EU-ripsaria ei laiteta, siinä menee suomalaisten veronmaksajien rahat kankkulan kaivoon, suoraan saksalaisille ja ranskalaisille pankeille! Tämä on hyvä: tätä suomalaista paksusti, jokaisesta tällä värjätystä ripsestä menee viisi senttiä sotaveteraaneille.

​

Huuliin laitetaan tarkat rajaukset, vähän niin kuin somen käytölle baari-iltoina.

​

 No niin, tällainen tuli, ja kyllä kansa tietää tuliko hyvä!

​

Kioskin Politiikan meikkikoulu on saanut inspiraationsa Youtuben suositusta Politician Makeup Tutorial -videosta.

Lue kaikki tähän mennessä ilmestyneet Politiikan meikkikoulu -jutut täältä.

Voit tutustua perussuomalaisten vaaliohjelmaan täällä.

Timo Soini Kioskin arvohaastattelussa

Illalla 14.4. Kioskin tv-lähetyksessä selviää, mitä perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo omista ja puolueensa arvoista. Yle TV2 klo 19.30. Kysymyksiä voit lähettää täältä.

Katso lähetys