Politiikan meikkikoulu: näin meikkaat kuin RKP!

Hej kaikki!

Nyt tehdään onnellisten ja kauniiden ihmisten meikki. RKP:n skandinaavisella lookilla pääsee suoraan hallitukseen!

Meikkivoide

​

Ensin pohjustan kasvot meikkivoiteella. Just!  Sävyllä ei ole niin paljon väliä, olen avoin eurooppalainen, mutta on tärkeää, ettei käytä mitään huonoa ja halpaa. Ja ei hätää, jos tulet köyhemmästä perheestä: aina voit lennähtää EU-maiden ulkopuolelle ja ostaa sieltä tax free -meikkejä!

Puuteri

​

Puuteria ei pidä koskaan laittaa liikaa, niin kuin suomenkielisillä on tapana. Se on ihan hyvä vaan, jos kasvot vähän kiiltävät. Se viestii vastapuolelle: olen kädestä luiskahtava kala! Lipsun hallituksesta toiseen ilman huolen häivää.

Silmät

​

Sitten siirrytään silmiin. RKP:läisiin silmiin sopii kaikkien värien kirjo ja kaikki tyylisuunnat, me kannatetaan mitä vaan kunhan kaikki paperit on käännetty ruotsiksi! Silmiin vähän kimalletta, se sopii niin hyvin valtioneuvoston linnaan.

​

Ripsien kanssa kannattaa olla tarkkana, ne on eroteltava hyvin, ettei näytä alemmalta sosiaaliluokalta. Toisaalta... kukaan ei kuvittele meidän tulevan alemmasta sosiaaliluokasta!

Thors... Gästgivars... Gestrin... Wideroos… Härregud, ei näillä nimillä!

Huulet

​

Sitten vielä huulet. Silaus huulikiiltoa, suorat hampaat ja lämmin hymy riittävät. Huulia ei tarvitse korostaa, koska niillä täytyy saada sanottua oikeastaan vain yksi asia: älkää koskeko ruotsin kieleen! Och samma på svenska!

Silmälasit

​

Pisteenä i:n päälle tulevat silmälasit, ne tuovat arvovaltaa, antavat minusta vanhemman vaikutelman. Näillä kelpaa solmia puolustusliittoja vaikka kenen kanssa!

​

Rapujuhlat odottaa, skål!

​

Kioskin Politiikan meikkikoulu on saanut inspiraationsa Youtuben suositusta Politician Makeup Tutorial -videosta. Seuraavana on vuorossa kokoomus 7.4.

Lisää tietoa RKP:n tavoitteista löytyy puolueen eduskuntavaaliohjelmasta

Carl Haglund Kioskin arvohaastattelussa illalla

Tunnistaako Carl Haglund itsensä videolta? Mitä RKP oikein tahtoo Suomelle? Puolueen puheenjohtaja Carl Haglund Kioskin arvotentissä torstaina 2.4.2015 – Yle TV2 klo 19.30.