Politiikan meikkikoulu: Kristillisdemokraatit – konservatiivista ja hillittyä

Hei sinä kristillisdemokraatti!  
Nyt tehdään perheenäideille sopiva meikki.

​

Konservatiivinen ja hillitty, sellainen joka ei jätä pulaan, jos tulee yllätyslähtö rovastin rouvan kahvikutsuille.

​

Kasvot 

Pohjameikiksi levitän vahvan arvopohjan. Jokainen veto muistuttaa tärkeästä asiasta: tuossa tie, totuus ja elämä. Täällä isä, poika ja pyhä henki.

Poskiin reippaasti punaa, hehkukoon niissä koko kristillisen arvomaailmani ydin, tervehenkinen perhe, jossa on isä, äiti ja lapsia, juuri niin kuin on luonnollista ja oikein. Kaikkea luonnotontahan me vastustamme, esimerkiksi samaa sukupuolta olevien avioliittoja ja meikkaamista. Ei kun kyllähän tämä käy tämä meikkaaminen!

Silmät

Luomivärivalinta on helppo. Se on armon väri violetti.

​

Armo on kristillisyyden keskiössä ja juuri siitä syystä kannatamme armomurhia, ei vaan siis vastustamme! Haluamme myös lisää rahaa puolustusvoimille ja kovempia rangaistuksia rikollisille!

Mutta se raskaista asioista: ripsiin sutaisen ihan kevyesti mascaraa, ettei mene provokaation puolelle. Ja silmämeikin viimeistelen parilla pisaralla silmätippoja. Mikä kirkas ja hengellinen katse! Jos mahdollista, niin ihan paras katseen kirkastaja on päihteettömyys, kokeile vaikka!

​

Huulet 

Huulten punaaminen jos jokin on provosoivaa, joten minä valitsen tällaisen hailakan, ehkä vähän vanhemman naisen sävyn. Tämä muistuttaa kivasti myös vanhustenhoidon tärkeydestä. 

Ja hiuksissa yhdistyykin kaikki meille tärkeä, tällaisia kiharoita näkee enkelten lisäksi vain vanhainkodin tanssiaisissa ja viattomilla lapsilla.

​

Ja hei, muistetaan pitää politiikka ja uskonto erillään! Moikka!

​

Kioskin Politiikan meikkikoulu on saanut inspiraationsa Youtuben suositusta Politician Makeup Tutorial -videosta.

Lue kaikki tähän mennessä ilmestyneet Politiikan meikkikoulu -jutut täältä.

Kristillisdemokraattien vaaliohjelmaan voit tutustua täällä.

Päivi Räsänen Kioskin arvohaastattelussa illalla

Illalla 13.4. Kioskin tv-lähetyksessä nähdään, mitä kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen sanoo omista ja puolueensa arvoista. Yle TV2 klo 19.30Voit lähettää Räsäselle kysymyksiä täältä.

Katso lähetys: