Papananaaman suosikit – näitä naisia kannattaa seurata Youtubessa

​Kuva: Sini Laitinen​
​Kuva: Sini Laitinen​

Kioski pyysi Sini Laitista, joka Youtubessa tunnetaan teräviä mielipiteitä jakavana Papananaamana, listaamaan viisi naistubettajaa, joita hän seuraa. 

Communitychannel 

Mulla on sellaista kateudensekaista ihailua Natalien kykyyn löytää mitä mielenkiintoisempia videoaiheita. Hänen videonsa pallottelevat just sopivasti samaistuttavien arkisten asioiden ja ”kuka edes miettii tällaista” –juttujen välillä. 

Gigi Gorgeous 

En oo vieläkään täysin varma tykkäänkö Gigin videoista ja olemuksesta ironisesti vai tosissani. Uskomattoman ärsyttävä ääni ja välillä suorastaan noloja videoita, mutta nautin niistä melkeinpä obsessiivisella tasolla. 

Nikkietutorials 

Tällä muijalla on varmaan Youtuben parhaiten valaistut videot. En edes tarvitse elämääni yhtään enempää ripsarivinkkiä, mut on suorastaan rauhoittavaa laittaa joku video kokoruudulle 1080p-laadulla ja ihailla sitä teknistä laatua niin videossa kuin meikissäkin. 

Soikkuu 

Suomieukoista katson varmaan eniten Soikun videoita. Sinällään outoa koska kanit ja elämän ihanuus ei oo millään tavalla lähellä mun mielenkiinnonkohteita, mut Soikussa on kyllä jotain arkista karismaa. Tai sit tää kaikki on vaan joku iso Illuminatin juoni, josta mulla ei oo mitään käryä.  

Mamrie Hart 

Mamrien popkulttuurireferenssejä ja sanaleikkejä vilisevä alkkishuumori on niin mun juttu. Musta on myös ihanaa, että se on säilyttänyt rennon otteen ja tietynlaisen kotikutoisuuden kaiken suosion jälkeenkin.

KATSO KIOSKI – VIERAANA MM. MENTAALISAVUKE ja STUNts Freaks teamin Juha

Tänään Kioskissa vieraana Papananaaman lisäksi muitakin suosittuja tubettajia: Annika, Hermanni Hyyryläinen, Stunt Freaks Teamin Juha Ruokolainen sekä tietenkin Kioskin kesäkiertueen tähti Mentaalisavuke

Yle TV2 kello 19.30. Lähetys näkyy myös Yle Areenassa.