Näitä Justimuksen Sami seuraa YouTubessa: TOP5-lista

 

Tänään #ylekioski 'ssa meitsi ja muita tubaajia. 19:30 tv2, näkyy myös areenassa.

A photo posted by justimusfilms (@justimusfilms) on Jun 10, 2015 at 6:26am PDT

Kioski pyysi Justimuksen Sami Harmaalaa listaamaan viisi tubettajaa, joita hän seuraa ja kertomaan miksi. Valinta oli vaikea mutta tähän lopulta päädyttiin. YouTube-tilit eivät ole paremmuusjärjestyksessä!

FND Films, pääset tilille tästä.

"Tätä kanavaa oon seurannu jo ihan sieltä ajoilta kun pistettiin omaa kanavaa pystyyn. Oma kestosuosikki kaikista sketsiryhmistä Youtubessa. Hauskaa, hyvän fiiliksen tekemistä ja timanttista komediaa."

Tume, pääset tilille tästä.

"Suomalaisista mun on tosi, tosi vaikea valita omia lemppareita mutta nyt ekana tuli mieleen tää tyyppi. Nuori jannu joka tekee mun mielestä tosi laadukasta ja originaalia sisältöä. Virtuaalinen brofist Tumelle. Oot kova jäbä."

Good Mythical Morningpääset tilille tästä.

"Rhett & Link on kaks superviisasta ukkelia, jotka tekee semmosta sarjaa ku Good Mythical Morning. Joka arkipäivä tulee jakso, jossa ne vaan keskustelee asioista ja tekee esimerkiksi erilaisia haasteita, mutta ne tekee vaan sen niin hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla, että tää voittaa kaikki keskusteluohjelmat jotka oon nähny."

LifeAccordingToJimmy, pääset tilille tästä

"Tää on toinen komediakanava jota seuraan aktiivisesti. Toi pääjehu on hauska näyttelijänä ja sketsit on aina hyviä. Aika paljon yliopistohuumoria, parisuhdehuumoria ja ylipäätään huumoria nuoren miehen elämästä. Tosi jees."

nigahiga, pääset tilille tästä

"Vaatimattomat 14 miljoonaa tilaajaa omaava Ryan Higa on yks mun suosikkeja. Tää jätkä oli aikoinaan pitkän aikaa koko Youtuben tilatuin ja ymmärrän kyllä miksi. Joka video on super kekseliäästi käsikirjoitettu ja toteutettu. Aina mennään huumori edellä mutta lopussa yleensä on hauskasti kuitenkin jokin opetus. Muutenkin tän hepun hyväntuulisuus ja positiivisuus saa mut aina klikkaamaan sen videoita."

 

Tänään Kioskissa vieraana Justimuksen Sami Harmaalan lisäksi muitakin suosittuja tubettajia: Nimo Samatar (Girl with Attitude), Ilona Ylikorpi ja Julia Ahonen (Ilona Julia) ja Joona Leppälä (ZoneVD).

Yle TV2 kello 19.30. Lähetys näkyy myös Yle Areenassa.