Löydä uusi maailma - lue Kioskin tekijöiden avoin kirje

Hetkiä kioskilaisten elämästä.​
Hetkiä kioskilaisten elämästä.​

Moi!

Maailma on täynnä hyviä ja huonoja, kivoja ja kovia uutisia. Pohjimmiltaan uutiset ovat kuitenkin elämää. Sinun syntymäpäiväsi, talven pakkasennätykset, eduskuntavaalien tulokset, Jennifer Lawrencen uudet kommellukset, älypuhelimen käyttövinkit ja terroristi-iskut Ranskassa – kaikki elämän pieniä ja suuria uutisia.  Suurin osa meistä haluaa nähdä ällösöpöjä kissavideoita ja tietää, mitä maailmassa tapahtuu.

Jotkut väittävät, että on jaloa ja älykästä katsoa maailmaa kyynisesti ja pessimistisesti. Että on helpompaa antaa maailman pitää tunkkinsa, kun mistään ei kuitenkaan tule mitään.

Me emme usko niin.

Me haluamme etsiä ratkaisuja. Me haluamme kysyä vaikeita kysymyksiä ja löytää niihin vastauksia. Me haluamme tehdä elämästä helpommin ymmärrettävää ja antaa sinulle avaimia ongelmien selvittämiseen. Me haluamme nähdä, kuulla, koskettaa ja kokea. Me haluamme, että uutisista on jotain hyötyä.

Tervetuloa Kioskiin.

Kioski on uutisia uudella tavalla. Toimimme jatkuvasti sosiaalisessa mediassa ja netissä, koska haluamme olla siellä, missä sinäkin. Valtaamme myös televisioruutusi joka arki-ilta TV2:lla klo 19:30. Puhumme kovista jutuista ja kivoista jutuista: työstä ja opiskelusta, viihteestä ja kulttuurista, yhteiskunnasta, taloudesta ja politiikasta, elämästä ja rakkaudesta. Ja let’s face it – muutkin mediat tekevät loistavaa sisältöä jatkuvasti. Me haluamme, että löydät sen! Siksi jaamme myös muiden parhaita juttuja.

Löydät meidät Facebookista, Twitteristä, Instagramista, Whatsappista, Snapchatista ja Pinterestistä, ja pian myös Youtubesta. Toivomme, että tulet juttelemaan kanssamme ja kerrot meille aina, kun sinulla on jotain sanottavaa. Mitä sinä haluaisit kertoa maailmasta? Mikä on sinun tarinasi?

Toivottavasti nähdään Kioskissa! Palvelumme etusivulle pääset tästä linkistä.

Rakkaudella,

Jenna, Antti, Kalle, Nora, Marja, Petski, Sean, Eve, Tuomo, Rakel, Jessi, Riikka ja Jani