Koffgaten Twitter-solvaaja: Ihmisten pitäisi ottaa iisimmin

Kuva: iStockPhoto​
Kuva: iStockPhoto​

Uutisoimme aikaisemmin tänään virvoitusjuomayhtiö Koffin pieleen menneestä Facebook-päivityksestä. Somekohun silmään joutui erityisesti helsinkiläinen nimeltään Sini Korpinen. Hän sai Twitterissä useita häntä halventavia viestejä kommentinsa johdosta. 

Yksi Siniä kritisoineista oli Ville Tiainen, jonka tavoitimme myöhemmin puhelimitse. 

- Pitää nyt myöntää, että oma toiminta oli jopa vähän tahallaan provosoivaa. Mielestäni oli aika naurettavaa, lähteä tuollaista pientä pilakuvaa vastustamaan, hän sanoi. 

Tviitti, jonka hän lähetti Korpiselle, ei ollut Tiaisen mielestä erityisen tasokas. 

- Ei ollut asiallinen missään vaiheessa, niin minä itsekin myönsin, hän lisää. 

Tästä huolimatta Tiaisen mielestä voidaan pohtia sitä, onko Koffin julkaisemaan  kohukuvaan reagoiminen ollut ainakin miesten kannalta vähän erikoista.

- On miehiäkin käytetty ihan samalla tavalla vuosien saatossa. Onko se kaksinaismoralistista,  kun miehistäkin tehdään poikavitsejä samalla tavalla halventavassa meiningissä? hän pohtii. 

Tiaisen mielestä tapauksesta noussut yleinen paheksunta tuntui liialliselta. Hänen mielestään ihmiset olisivat voineet suhtautua asiaan ”iisimmin”.

- Vaikka siinä nyt vähän pilkataankin, niin ei se täysin seksistinen ole, ja Koff ei ole sitä todellakaan niin tarkoittanut, Tiainen ajattelee. 

Kaduttaako somekohun keskelle joutunutta Tiaista loppujen lopuksi? 

- No vähän ja vähän taas ei. Kyllä se vähän ilkeä oli, siitä pahoitteluni Sinille, mutta tuollaisen pienen asian voisi ottaa vähän iisimminkin.

Lisää Ville Tiaisen ajatuksia kuullaan tämän illan lähetyksessä, jossa vieraana myös Sini Korpinen! TV2 klo 19.30.

Katso koko lähetys.