Kioskin Festarikohtaamiset: Yksi Instagram-kuva johti ystävyyteen

Perjantai

Sain Provinssirockissa luvan laittaa Yllin ja Pirkon kuvan Kioskin Instagramiin. Kuinka ollakaan, Ylli osoittautui yhdeksi alkuperäiseksi Provinssirockin perustajaksi – omin sanoin hän on ”päiväysvanha kemuulaanen”.

Meillä riitti juttua, naurua ja juomaa. Vaihdoimme yhteystietojakin, koska seura oli niin mukavaa. Jossain välissä ystäväni heitti Yllille vitsinä, että taidetaan tarvita kuski ajamaan meidät takaisin Helsinkiin.

Lauantai

Lauantaina Ylli laittoi tekstiviestiä.

”Ehtoota! Oottako vielä kuskia vailla? Täällä olis. Terv. ”Päiväysvanha KEMU-pj”

Vastasimme tietenkin.

”Kyllä! Nyt enemmän kuin koskaan! Mä palaan heti asiaan, kun oon puhunut Annan kanssa. Mutta muussa tapauksessa, olisiko klo 12 lähtö ok? Jojo”

Ja viestittely jatkui.

​

Sunnuntai

Pääsimme Helsinkiin suunnitelmien mukaisesti (Ylli ja Pirkko etupenkillä, ”tytöt” takapenkillä) viiden aikoihin iltapäivällä.

Perillä Helsingissä - Ylli, Anna-Maria, Pirkko ja Anna.​
Perillä Helsingissä - Ylli, Anna-Maria, Pirkko ja Anna.​

Matkan aikana kyyditettävät ostivat kyyditsijöille kiitokseksi junaliput. Ylli ja Pirkko lähtivät takaisin Seinäjoelle Pendolinon ensimmäisessä luokassa klo 18.30. Mukaan pakattiin muutamat erikoisoluet.

Maanantai

Maanantaina sain Ylliltä sähköpostin.

”Joko on päästy sorvin ääreen? Usko pois, kyllä se siitä (40 vuoden kokemus!!).

Tultiin aikataulussa kotia, sauna päälle, pari tuliaisolutta. Sitte nopea nukahrus. Heräsin toki jo viideltä, ei se haittaa näin kesällä. --

Tuumattiin Pirkon kans että olipas taas niitä sattumusten retkiä. Jäi hauskat muistot ja syntyi mukavia tuttavuuksia, useita!

PS. Täällä on sitten siskonpetipaikkoja jos/kun reissumieli yllättää.”

<3

Lisää Kioskin festarikohtaamisia Kioskin netissä ja Instagramissa kesän aikana

 Festareilla meitä kiinnostavat IHMISET, sillä aidoin meininki on aina yleisössä.