Kioskille neljässä päivässä 500 Whatsapp-tilaajaa

Whatsappin kautta voit tilata Kioskin uutissisältöä ja lähettää palautetta Kioskin tekijöille.​
Whatsappin kautta voit tilata Kioskin uutissisältöä ja lähettää palautetta Kioskin tekijöille.​

Whatsappilla on tuoreiden tietojen mukaan jo 1,6 miljoonaa suomalaista käyttäjää. Se on suomalaisten kolmanneksi suosituin sosiaalinen media käyttäjämäärillä mitattuna Facebookin ja Youtuben jälkeen. Myös Kioskia voi seurata television ja lukuisten somekanavien lisäksi Whatsapp-pikaviestipalvelun välityksellä.

– Meidän mielestämme on vanhanaikaista ajatella, että yleisön pitää tulla meidän luokse saadakseen sisältöjä. Sen sijaan me haluamme mennä yleisön luokse, sanoo Kioskin tuottaja Antti Hirvonen.

Kioskin Whatsapp-palvelu avattiin maanantaina. Tilaajia on kertynyt neljässä päivässä noin 500 ja palaute on ollut positiivista.

– WhatsApp on erinomainen esimerkki mobiilista ja hyvin henkilökohtaisesta alustasta, joka oikeinkäytettynä on hyvä tapa viestiä suoraan suomalaisten taskuihin, silloin, kun on oikeasti tärkeää asiaa. Samalla se on nopea ja välitön palautekanava myös meidän suuntaan, sanoo Hirvonen.

Haluaisitko sinä viestejä Kioskilta puhelimeesi?  Näin tilaat:

  1. Tallenna numero +358408310504 puhelimeesi
  2. Lähetä viesti TILAA samaan numeroon Whatsappissa

Lisäämme numerosi palvelulistallemme. Muut käyttäjät eivät näe numeroasi, emmekä luovuta tietojasi eteenpäin. Jos kyllästyt viesteihimme, voit lopettaa niiden tilaamisen laittamalla meille viestin LOPETA.