Kioski seuraa tänään, miten Miskalle järjestyy asunto

​

Kioski seuraa tänään, miten Miska Korhosen asuntoasia ratkeaa. Viime yön Miska vietti hotellissa, mihin toimittaja Eve Väyrynen hänet saattoi tv-lähetyksen jälkeen. Ennen sitä Miska ruokaili Kioskin toimituksessa Pasilassa.

 Aion selvitä tästä positiivisen ajattelun avulla, neljä kuukautta asunnottomana ollut 24-vuotias merkonomiopiskelija kertoi lähetyksessä.

Miskan rehellinen ja avoin kertomus on herättänyt ihmisissä valtavasti myötätuntoa, ja hänelle on lähetetty huikea määrä terveisiä ja tukea sosiaalisessa mediassa.

​

Nimettömänä pysyttelevä mies otti yhteyttä Kioskin toimitukseen ja tarjosi Miskalle väliaikaisen kodin. Lisäksi kolme ihmistä sanoi haluavansa lahjoittaa Miskalle rahaa. 

- Huikean rohkea kaveri oli, ei ihan helpoin juttu tulla telkkariin ex tempore kertomaan asunnottomuudestaan, kommentoi eräs rahallista tukea tarjonnut mies.

Kioskin kautta lahjoituksia Miskalle ei voi kuitenkaan antaa.

Miskan tarina herätti sosiaalisessa mediassa muutamia kysymyksiä siitä, miksi yhtä asunnotonta autetaan, mutta kaikkia muita ei.

- Kioskin tarkoituksena on nimenomaan tuoda esille asunnottomuutta ilmiönä, ja nyt asiasta puhutaan. On luonnollisesti tärkeää, että mahdollisimman moni saa apua, sanoo Kioskin tuottaja Kalle Pirhonen.

Kioski tutkii tänään nuorten asunnottomuuden taustasyitä ja selvittää, onko asunnottomuudelle tehtävissä enemmän kuin tähän asti on tehty. Keskustelua voi käydä ja ideoita voi esittää Kioskin Facebook-sivuilla, Twitterissä ja Instagramissa tunnisteilla #ylekioski #asunnottomuus #ilmankotia.

Katso koko lähetys: