Kymmenet tuhannet juhlivat kesäfestareilla — Kioski kuvasi festarityyppejä

​

Iloisen festariviikonlopun jälkeinen maanantai saattaa tuntua erityisen tahmealta. Ilosaarirockissa kävi 52 000 festarivierasta ja Pori Jazz -areenan konserteista nautti noin 60 000 ihmistä.

Ilosaaressa fanitettiin jallupullia ja pukeuduttiin Liemisiksi

Monelle kesätapahtumat tarjoavat musiikkielämyksiä ja sosiaalista säpinää, mutta myös mahdollisuuden eläytyä arkiminästä poikkeavaan hahmoon...

Kioskin kesäkiertueen Aleksi, Justus ja Eve Joensuussa. Joutsenon poikien tavoitteena Ilosaarirockissa on nähdä 10:n naisen tissit. Tarvittaessa he muodostivat ympärille lihamuurin, jotta tissin saattoi vilauttaa suojassa. Asut inspired by Lieminen. Jussi, 41 ja Mana, 38., Ilosaarirockissa: Ilosaari on ylivoimaisesti suvaitsevaisin festari. Kattokaa nyt, mekin voidaan kulkea tän näköisinä ihan rauhassa! Ravileirinnässäkään ei ole koskaan järjestyshäiriöitä. On ihan mahtavaa nähdä parhaat ystävät ympäri Suomen joka kesä täällä. Kai sitä ei enää viiskymppisenä jaksa tätä - tai sitten sama porukka istuu täällä edelleen, vähän vaan harmaampina! Supersankarit Ilosaarirockissa. Noh, tiedättehän. Toiset meistä eivät esittelyjä kaipaa. Laura ja Satu Ilosaarirockissa: Viime Ilosaaressa löydettiin tää sama ruokakoju. Oltiin niin monet festarit syöty noita hirveitä festarimättöjä ja sit yhtäkkiä löydettiin täältä OIKEETA RUOKAA. Jallupullat oli vaan niin taivaallisen hyviä, että tehtiin tänä vuonna lähtöä edeltävänä yönä nää fanipaidat. Nyt on syöty kolmet jallupullat ja yhet pitää vielä syödä ennen kuin tää loppuu. Aleksi aka Mentaalisavuke Joensuun tunnelmassa.

Ja sitten tanssitaan!

​

Porissa hapsut heiluivat

Poptähti Kylie Minogue ihmetteli viime torstain keikallaan, miksi hänet oli buukattu jazz-festareille esiintymään. Jättiareenan konserteissa väki sai kuullakin musiikkia laidasta laitaan, paitsi ehkä ei heviä eikä oopperaa.  

Lisää Kioskin kesäfestarikuvia löytyy täältä!