Hillary Clintonin heikkoudet ja vahvuudet meemeinä

Sunnuntai-iltana varmistui odotetusti, että Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Hillary Clinton pyrkii maan presidentiksi. Seuraava presidentti valitaan marraskuussa 2016.

Clinton on demokraattien todennäköinen presidenttiehdokas. Vastapuoli eli republikaanit varmasti iskevät jatkossa entistä äänekkäämmin entisen ulkoministerin heikkoihin kohtiin. Yksi niistä on kohu henkilökohtaisen sähköpostitilin käytöstä.

 

#readyforhillary #hillaryclinton2016 #hillaryclinton

Kuva, jonka WE THE PEOPLE! (@say_no_to_tyranny) julkaisi 12. 04ta 2015 klo 20.16 PDT

 

And good night. #HillaryClinton2016 #EmailIsTooHard @keepamerica.usa #president #politics #freedom #liberty

Kuva, jonka InkedUpGunFighter™ (@mikecentola) julkaisi 12. 04ta 2015 klo 21.22 PDT

Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola sanoo STT:n haastattelussa, että republikaanit muistuttavat äänestäjiä Clintonin vanhoista sotkuista.

View post on imgur.com

Helsingin Sanomien Laura Saarikoski kirjoittaa analyysissään, että Clinton on älykäs ja pätevä, mutta ei kovin rento, "eivätkä kaikki naiset katso lasikaton särkijöitä hyvällä".

 

You ready? Lets go get em... she got my vote. #Hillary2016 #HillaryClinton

Kuva, jonka DKT (@sweetlena77) julkaisi 12. 04ta 2015 klo 19.46 PDT

Hillary Clinton on vahva ehdokas, jota ei välttämättä asiaosaamisen puolesta saadaan nalkkiin. Osaavat ne demokraatitkin iskeä republikaanien heikkoihin kohtiin:

Näin sosiaalisen median aikakaudella tartutaan kaikista pienimpiinkin yksityiskohtiin. Clintonin kampanjalogo tuomittiin heti amatöörimäiseksi.

Jos tulee lokaa, tulee tukeakin. Monet julkkikset ovat Hillary Clintonin takana.