Seuraatko yhä instakuviesi tykkäysmäärää, Benjamin Peltonen?

Levytyssopimus isolle levy-yhtiölle. Dokumentaarinen nettisarja, joka on kuvattu Los Angelesissa. Oma kahden hengen management team.

Benjamin Peltonen elää omien sanojensa mukaan unelmaansa.

Kaikki tämä alkoi yhdestä Instagram-tilistä. Instatilistä, josta tuli huippusuosittu, ja jolla on 222 000 seuraajaa ympäri maailmaa. Ja määrä jatkaa kasvuaan.

Kioski tapasi 17-vuotiaan Peltosen, jonka elämän somesuosio on mullistanut.

Postasit ekan kuvan Instagramiin keväällä 2012. Mikä sun elämässä on kolmessa vuodessa muuttunut?

Mä oon päässyt esiintymään, saanut tehdä omia keikkoja ja julkaista omaa musaa. Onhan kaikki mennyt ihan kreisiksi. Silloin ysiluokalla mä olin vaan koulupoika, ja yhtäkkiä mä pääsen tekeen kaikkea tällaista. 

 

Feeling great. The stage looks great. The audience will be great. Tonight is going to be really great!  soon we go!

Kuva, jonka Benjamin. (@benjaminpeltonen) julkaisi 13. 01ta 2015 klo 7.45 PST

Onko muutoksessa mitään negatiivista?

Mun piti perua keikka koska sairastuin. Se oli hirveetä. Sellanen on tosi tylsää. Kaikki muu on ollu tosi siistiä. 

Välillä mua stressaa, kun koko ajan julkaistaan uutta ja seuraavaa juttua. Ei oikein ehdi pysähtyä vaan tähän hetkeen. Esimerkiksi kun nyt julkaistaan tää nettisarja, niin kyllä mua jännittää että miten se otetaan vastaan ja mitä jengi tykkää.

Instagramissa monet kommentit ovat tosi henkilökohtaisia, ja ne kehuvat sun ulkonäköä. Koetko sä ulkonäköpaineita?

En ehkä niin paljon kuin ennen. Musta on tullut itsevarmempi. Ennen mietin hirveesti että "mulla on nyt tää uus paita, mitähän jengi miettii". Nyt mä uskallan käyttää erilaisia vaatteita. Mut on mulla tottakai jotain paineita, koska nykypäivänä ihmiset kattoo tosi paljon ulkonäköä. Mutta ei niitä paineita oo niin paljon, että se ahdistaisi mua.

Seuraatko yhä sun Instakuvien tykkäysmääriä?

Kyllä mä joskus katon, että mikä tässä kuvassa oli muka huonoa, jos niitä tykkäyksiä ei tuu. Mut ei ne mun mieltä paina. Jos se on mun mielestä hyvä kuva, niin se on hyvä kuva. 

 

✌️ Wazzap my homiezz?

Kuva, jonka Benjamin. (@benjaminpeltonen) julkaisi 15. 02ta 2015 klo 3.41 PST

Poistatko kuvia jälkikäteen?

Oon mä joitain ihan ensimmäisiä kuvia poistanut. Olin niissä ihan oranssi! Kyllä mä vieläkin joskus poistan kuvia, mut ei kyllä pitäisi. Jengi huomaa heti ja kyselee että "miks sä poistit sen kuvan", ja just tota että "eiks se saanu riittävästi tykkäyksii".

Sun artistinimestä on tippunut sukunimi Peltonen pois. Miksi?

No se ei musta artistinimenä tuo uskottavuutta. Mulla on myös ulkomailla paljon seuraajia ja kuuntelijoita, joille se on vaikee lausua. Pelkkä Benjamin on paljon iisimpi.

Sun fanit kutsuu itseään Bencharmereiksi. Mistä nimi tulee?

Se mietittiin se yhdessä mun fanien kanssa. Mun mielestä ne on niin charmikkaita. Fanit oli ekaks keksineet jotain tyyliin Benjaminer, mutta se oli musta tosi tavallista. Mun mielestä Bencharmers on hyvä.

Mitä uutta Alaston päiväkirja -dokkarisarja paljastaa susta?

No ainakin millaisen tyttöystävän mä haluan. Kerron perheestä, musiikista ja kaverisuhteista ihan kaikkea!

Benjamin Peltonen on vieraana Kioskin suorassa tv-lähetyksessä perjantaina 27.2. klo 19.30. Kysy Benjamilta Twitterissä hashtagilla #ylekioski.

Alaston päiväkirja -dokkarisarja alkaa ti 10.3 Yle Areenassa. Sarjan nettisivu osoitteessa yle.fi/alastonpäiväkirja. #alastonpäiväkirja