5 juttua viikonloppuun: Kuplasta jytkytetään kehon kautta keskustaan

Viisi juttua viikonloppuun on Kioskin toimituksen suosittelemia juttuja luettavaksi vapaapäiville. Lista julkaistaan perjantaisin.

1. Kupla

Olet kuplassa, jos et ole vielä kuullut tästä keskustelusta. Se roihahti näyttelijä Krista Kososen sanoista HS:ssa maanantaina. Ympyrä tavallaan sulkeutui perjantaina, kun Kosonen sanoi että hänet ymmärrettiin väärin.

Välissä on ehtinyt tapahtua kaikenlaista. Erityisesti tätä Nyt.fi:n Jussi Pullisen kirjoitusta jaettiin somessa paljon:

Sitten on pohdittu myös, onko Helsingin Punavuoren "kupla" erityisen kaukana perussuomalaisista arvoista. Vastaus on EI. Selvitimme, että Punavuori on itse asiassa perussuomalaisten keskittymä.

2. Keho

Oletko SINÄ tyytyväinen ulkonäköösi? Kioskin toimittaja Sean on koko elämänsä jojolaihdutellut täydellisen kehon toivossa. Mr.Gay Finlandilla Peter Lindenillä tuntuu sellainen olevan. Millä keinoilla hän on tähän tilanteeseen päässyt?

VERKKOSPESIAALI: Näin opin rakastamaan löllömahaani

Bakteereilla pyykkilautavatsa – katso video from Yle Kioski on Vimeo.

3. Keskusta & jytkytys

Vaaleista on vajaa viikko, ja nyt aletaan sorvata uutta hallitusta keskustan johdolla. Miten paikat jaetaan? Kokosimme veikkaukset samaan pakettiin.

Ei vaaleja ilman perussuomalaisten jytkytystä. Tubessa ollaan jo tällä levelillä:

4. Nuoret

Alle 30-vuotiaita kansanedustajia on vastavalitussa eduskunnassa viisi enemmän kuin viimeksi. Selvitimme, millainen porukka on kyseessä.

5. Some muuttui taas

Facebook-virran toimintalogiikka on taas erilainen. FB suosii nyt kavereiden päivityksiä verrattuna esimerkiksi yritysten sivuihin.

Ilmaiset puhelut! Whatsapp toi soitto-ominaisuuden myös iPhonelle.