Politiikan meikkikoulu: Hei keskustalainen, nyt laitetaan Suomi, ei kun naama kuntoon!

Hei keskustalainen, nyt laitetaan Suomi, ei kun naama kuntoon!

​

Ihan ensin paksu kerros meikkivoidetta, merkki näyttäisi olevan ALKIO, se on kaiken perusta! Erityisen tärkeää sitä on laittaa, kun lähtee kaupunkiin, ettei unohdu mistä sitä oikeasti ollaan tulossa!

Sitten tuputellaan ihan hissukseen puuteri. Naaman voi ajatella vähän niinku Suomen karttana, että laitetaan puuteria ihan jokaiselle pienellekin kunnalle.

​

Siinä on aikamoinen homma, mutta se on hyvä vaan, tässähän syntyi yksi työpaikka! Jäljelle jää enää… 199 999 niistä jotka tuli luvattua. Mistäköhän ne loput työpaikat tulisi… Noo, eteenpäin!

​

Poskiin sipaisen vähän punamultaa, mikä ihana muistutus elinvoimaisesta maaseudusta. Tällaista ei kehä 3:n sisältä saakaan!

Luomiväriä on tosi näppärä laittaa tämmösestä mun ihan itse kokoamastani keskustalaisesta meikkikakkarasta. Tästä aukeaa koko elämän prisma tuhansine lietelannan eri sävyineen!

​

Ripsien kanssa vähän innovoin, askartelin viime yönä autotallissa tällaisen höyryvoimalla käyvän ripsentaivuttimen. Häkäpönttötaivuttimen! Sain rahat vaalirahastosta, eiku siis kasvurahastosta! Sieltä saa rahaa melkein pyytämättä ja yllätyksenä.

Ripsiväri laitetaan tietysti entisaikaisesta maskara-kakkarasta. Tähän pitää sylkäistä, vähän niin kuin oluttuoppiinkin olisi muuten hyvä sylkäistä! Jos ei muuten, niin ainakin se laimentaa sitä vähän.

En halua kuulostaa nyt omahyväiseltä – se on kaukana keskustalaisuudesta – mutta kyllähän tämä look saa jopa helsinkiläisen vihreäksi kateudesta!

​


Noniin, alkaa olla valmista, pirtanauha päähän ja menoksi – täältä tullaan tupailta!

​

Kioskin Politiikan meikkikoulu on saanut inspiraationsa Youtuben suositusta Politician Makeup Tutorial -videosta.

Tämä oli sarjamme viimeinen osa. Katso kaikki Politiikan meikkikoulut täältä.

Keskustan vaaliohjelmaan voit tutustua täällä.

Juha Rehula arvohaastattelussa

Illalla 16.4. Kioskin tv-lähetyksessä nähdään, mitä keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula sanoo omista ja puolueensa arvoista (puheenjohtaja Juha Sipilä ei omista aikatauluistaan johtuen ehtinyt Kioskin haastatteluun). Yle TV2 klo 19.30Kysymyksiä voit lähettää täältä.

Katso lähetys: